Laat weten dat jullie kindje er is met fraaie goedkope geboortekaartjes

goedkope geboortekaartjes laten drukken

Wat is er nu leuker dan de hele wereld te laten weten dat jullie een baby hebben gekregen. Vandaag de dag gebeurt dat vaak al direct na de geboorte via sociale media zoals Facebook en Instagram. En een berichtje via WhatsApp is natuurlijk ook zo verstuurd. Maar daarnaast is het nog steeds leuk om een echt papieren geboortekaartje te laten drukken. Want dat is iets wat blijft en wat je later ook aan je kind kunt laten zien. Je hoeft daarvoor vandaag de dag niet meer naar een drukker, je kunt zelf je kaartjes online ontwerpen. 

Aan de slag met het ontwerpen van een persoonlijke geboorte aankondiging

Het ontwerpen van een eigen persoonlijk geboortekaartje is helemaal niet moeilijk. Je kunt hiervoor terecht bij een online webshop. Hier staan al tientallen ontwerpen voor je klaar waar je uit kunt kiezen. Er zijn kaartjes speciaal voor meisjes met schattig roze en voor jongens met lief blauw. Maar als jij een heel andere voorkeur hebt dan kan dat uiteraard ook. Er zijn nog steeds ouders die het geslacht van hun kindje niet willen weten tot bij de geboorte. Als jullie het ook spannend willen houden tot de dag van de bevalling dan kies je voor een neutraal kaartje dat zowel voor een jongen als voor een meisje kan worden gebruikt. 

Bestel online goedkope geboortekaartjes

Als je gaat tellen hoeveel geboortekaartjes je wilt gaan versturen dan zijn dat er vaak meer dan je in eerste instantie had gedacht. Dan is het goed te weten dat je ook kunt kiezen uit een breed aanbod van goedkope geboortekaartjes. Zo kun je toch iedereen op je lijstje een kaartje sturen en hoef je daarop niet te bezuinigen. En natuurlijk bestel je er minimaal eentje extra. Die gaat in het fotoboek, zodat je je kind later zijn of haar eigen geboortekaartje kunt laten zien. Bedenk dat geboortekaartjes bestellen vaak goedkoper per stuk is als je meer exemplaren bestelt. Bereken het aantal dat je nodig hebt dus goed uit zodat je niet later nog extra kaartjes bij hoeft te bestellen. 

Maak iets persoonlijks van het geboortekaartje

Zelf ontwerpen van het geboortekaartje voor je kind geeft je ongekende mogelijkheden. Je kunt er bijvoorbeeld een foto van je pasgeboren zoon of dochter op zetten. Vandaag de dag wordt er alleen nog digitaal gefotografeerd, dus de foto heb je meteen beschikbaar en je kunt er zo veel maken als je wilt zodat je de mooiste kunt uitzoeken. Met een foto maak je de aankondiging extra persoonlijk. Daarnaast kun je op het kaartje een eigen tekst of gedichtje zetten. Je ziet meteen hoe het uiteindelijke ontwerp eruit ziet en kunt dan ook direct aanpassingen doen als je niet helemaal tevreden bent. 

Het beste adres voor goedkope geboortekaartjes

Je vindt online verschillende aanbieders van zelf te ontwerpen geboortekaartjes. Ben je op zoek naar een kaartje met een aantrekkelijke prijs, kijk dan zeker ook bij GeboortekaartenWinkel.nl. Hier kun je kiezen uit een groot assortiment verschillende kaartjes. Voor ieder wat wils en altijd voor een scherpe prijs per stuk. Je kunt de kaartjes bij adressen in de buurt, zoals bijvoorbeeld de buren, zelf bezorgen. Daarmee kun je besparen op de portokosten. Of geef het kaartje mee aan naaste familie en vrienden als ze op kraambezoek komen. 

About Author