Gratis Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

Babybox

Zwanger! De spanning én hopelijk het geluk gieren door het lichaam wanneer je erachter komt. Na een zekere periode kom je er hoogstwaarschijnlijk achter, dat het toch ook best wel spannend is allemaal. Een beetje voorbereiding kan dus geen kwaad. Gelukkig zijn er producten zoals de Zwangerbox.

Wat is de Zwangerbox?

De babybox is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Ouders van Nu en Albert Heijn. Om toekomstige ouders zo goed mogelijk voor te bereiden is deze box in het leven geroepen. De Zwangerbox is geheel gratis aan te vragen, voor zwangere vrouwen uiteraard. De inhoud bestaat uit tijdschriften vol met tips en informatie rondom de zwangerschap. Daarnaast zit er ook nog een leuk Blokker cadeautje in! Super tof.

De Babybox

Nu is het natuurlijk mogelijk dat jij pas bevallen bent. In dit geval kom je niet meer in aanmerking voor de Zwangerbox. Niet getreurd, ook voor jou is er een leuk presentje. Jij kunt namelijk geheel gratis de Babybox aanvragen. De inhoud van deze box is volledig gericht op de verzorging van jouw kleine dreumes. Ook voor jou zit er een leuk presentje in de box!

Ben je nu zwanger? Dan kun je zowel de Zwanger- als de Babybox aanvragen. Ben je al bevallen, dan vraag je simpelweg enkel de Babybox aan. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden bij Ouders van Nu, vervolgens ontvang je een online ophaalbewijs. Hiermee ga je naar de lokale Albert Heijn vestiging en hier haal je jouw box(en) gratis op.

button