Gratis Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

Babybox

Zwanger! De spanning én hopelijk het geluk gieren door het lichaam wanneer je erachter komt. Na een zekere periode kom je er hoogstwaarschijnlijk achter, dat het toch ook best wel spannend is allemaal. Een beetje voorbereiding kan dus geen kwaad. Gelukkig zijn er producten zoals de Ouders van Nu Zwangerbox- en Babybox.

Wat is de Zwangerbox?

De Zwangerbox van Ouders van nu is ontstaan om toekomstige ouders zo goed mogelijk voor te bereiden op hun aankomende kindje(s). Deze box is geheel gratis aan te vragen en bestemd voor zwangere vrouwen en de baby uiteraard. De inhoud bestaat uit tijdschriften vol met tips en informatie rondom de zwangerschap, producten om uit te proberen en daarnaast zitten er ook nog fijne kortingen in. Super tof! De box kun je ophalen bij Albert Heijn.

De Babybox

Ben je bevallen? Dan kun je ook de Ouders van Nu Babybox aanvragen. Een box vol met leuke samples, handige informatie en kortingen. De inhoud van deze box is volledig gericht op de verzorging van jouw kleine baby. Natuurlijk is het ook mogelijk om de Babybox na je bevallingen aan te vragen.

Ben je nu zwanger? Dan kun je zowel de Zwanger- als de Babybox aanvragen. Ben je al bevallen, dan vraag je simpelweg enkel de Babybox aan. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden bij Ouders van Nu, vervolgens ontvang je een online ophaalbewijs via je e-mail. Hiermee ga je naar de door jou gekozen Albert Heijn en haal je jouw box gratis op.

button

About Author