Stel jouw kraamcadeau samen met de producten van houseofkids!

Lachende baby

Een kraamcadeau samenstellen is soms best lastig. Je wil iets geven waar de ouders wat aan hebben, maar tegelijkertijd ook iets unieks. Iets geven wat ze nog niet hebben, kan ook aardig lastig zijn, want als iemand goed is voorbereid is het moeilijk om iets te verzinnen dat ze nog niet hebben. Bij houseofkids kun je in ieder geval hele leuke producten voor baby’s scoren en zo een leuk cadeau samenstellen. We zullen hieronder een paar tips op een rijtje zetten. 

Een leuk houseofkids dekbedovertrek 

Jouw eigen bed verschoon je natuurlijk ook minimaal een keer per week. Dat van een baby vereist daarom ook de nodige verschoonrondes. Ouders kunnen daarom nooit genoeg beddengoed hebben. Het heeft er natuurlijk wel mee te maken of ze nog in een wiegje slapen of al in een ledikantje. Zorg dat je daar eerst van op de hoogte bent en anders is het een cadeau wat ze later altijd nog kunnen gebruiken. 

Om ‘in-de-trant-van’ dekbedovertrekken te blijven. Er komt natuurlijk een tijd waarin ze gaan spelen in de box. Ook daar kun je alvast een leuk boxkleed voor kopen. Net zoals een bedje, moet die ook vaak verschoond worden. Denk maar eens aan scenario’s zoals een lekkende luier of spugen na de fles. Een extra boxkleed kan daarom zeker geen kwaad.

Een lekkere badjas van houseofkids

Veel mensen zullen er niet zo snel aandenken, maar hoe fijn is een badjas voor de kleine baby? Een omslagdoek is ook fijn, maar een badjas geeft toch net meer warmte. Zo kun je als ouder bijvoorbeeld nog even rustig een outfitje voor de kleine uitzoeken. En op deze manier hoeft hij of zij geen kou te leiden. Je hebt hele leuke standaard badjasjes, maar ook hele schattige. Denk bijvoorbeeld aan een badjasje met beren oortjes van houseofkids. Zie jij jouw kleine neefje of nichtje al hierin liggen? Dat is toch te schattig! Nog meer reden om zo’n badjas cadeau te doen. 

Verschillend speelgoed van houseofkids

Spelen kunnen baby’s die net geboren zijn natuurlijk nog lang niet. Maar het is ook leuk om dingen op de groei te kopen. Dan hebben ze er later plezier van en denken ze meteen terug aan jullie als ze dit cadeau erbij pakken.

Er is natuurlijk heel veel speelgoed te koop voor baby’s bij houseofkids. Het ene speelgoed kunnen ze al vrij snel mee spelen, door het vast te houden, er mee te gooien en erin te knijpen. Dat gebeurt bijvoorbeeld vaak met stoffen doekjes. Die zijn dan ook heel populair om mee te nemen in de maxicosi of de kinderwagen. Aan zo’n cadeau kun je bijvoorbeeld denken als je een kraamcadeau zoekt. 

Andere cadeaus kunnen bijvoorbeeld bijtringen zijn. Ook daar kunnen ze al snel mee overweg. Hetzelfde geldt voor rammelaars. Het is speelgoed wat baby’s ook echt nodig hebben en die daarom goed van pas komen. Wellicht hebben de ouders er al veel van gekocht, maar genoeg hebben ze er nooit. Bedenk maar eens hoeveel rammelaars of bijtringen je kwijt kunt raken onderweg. Je hoeft maar 1 seconde even weg te kijken om op de weg te letten en het speelgoed is verdwenen. Daarom kunnen ze hier niet genoeg van hebben.

Een muziekmobiel voor boven de box of boven het bedje is ook altijd een aanrader. Ook dat is een stuk speelgoed wat ouders vaak al in huis hebben. Door dit te geven, geef je ze wel de mogelijkheid om zo nu en dan af te wisselen. Wellicht helpt de afwisseling bij het in slaap brengen. Als dat het geval is, heb je wellicht een van de beste kraamcadeaus ooit uitgezocht. 

Wat je van houseofkids ook koopt voor een pasgeboren baby de ouders zullen er hoe dan ook blij mee zijn. Toch is het verstandig om meer cadeaus te geven waar ze echt wat aan hebben. Hier help jij ze ook het meest mee. Een baby kost namelijk al heel veel geld en het zou mooi zijn als je op die manier je steentje bij kan dragen!

About Author